uw onroerend goed, onze zorg!
t. 0548 625043 | mob. 06 21838835
Buildingcare

Overzicht tarieven

Kort overzicht tarieven incl. BTW tenzij anders vermeld.

WONINGTAXATIES € 725,-.
Extra kosten welke gemaakt moeten worden voor aanvullend kadastraal onderzoek en-of onderzoek bestemmingsplannen of bodeminfo, kunnen oplopen tot ca € 55,- aan bijkomende kosten.
Indien na gereed melding het rapport gewijzigd dient te worden, bijvoorbeeld i.v.m. een verbouwing, wordt hiervoor €65,- gerekend i.v.m. het ontkoppelen van het rapport en het opnieuw laten valideren.
Voor het bepalen van de waarde van de woning in verhuurde staat, indien het vruchtgebruik, of het recht van gebruik en bewoning is gevestigd, geldt een toeslag van €150,- tot €200,- incl. BTW

OPLEVERINGEN NIEUWBOUW € 350,-
Met een max. van twee uur. Meer uren worden verrekend tegen € 85,- per uur met een minimumtarief van een half uur.

BOUWTECHNISCHE KEURINGEN € 375,-
Voor woonboerderijen en villa's geldt een tarief van € 475,-

BOUWTECHNISCHE KEURING INCL. TAXATIERAPPORT € 950,-
Incl. validatiebijdrage, en verdere onderzoekskosten. Kosten welke gemaakt moeten worden voor aanvullend kadastraal onderzoek en-of onderzoek bestemmingsplannen of bodeminfo, kunnen oplopen tot ca € 55,- aan bijkomende kosten. Voor woonboerderijen en villa's worden individuele afspraken gemaakt. Voor het bepalen van de waarde van de woning in verhuurde staat, indien het vruchtgebruik, of het recht van gebruik en bewoning is gevestigd, geldt een toeslag van €150,- tot €200,- incl. BTW.
Indien na gereed melding het rapport gewijzigd dient te worden, bijvoorbeeld i.v.m. een verbouwing, wordt hiervoor €65,- gerekend i.v.m. het ontkoppelen van het rapport, en het opnieuw laten valideren.

CONSULTANCY
De kosten voor advies en-of consultancy bedragen € 85,- per uur, excl. BTW.
Kilometerkosten worden verrekend tegen € 0,50 per kilometer excl. BTW.
Bijkomende kosten, en-of kosten van derden, worden verrekend tegen kostprijs met een opslag van 10%.

De vermelde tarieven gelden voor een straal van circa 20 km rondom Hellendoorn en tot de aangegeven waarde. Buiten dit gebied en-of boven de genoemde waarde geldt een toeslag tot max € 50,- Bij collectieve opdrachten kunnen hier andere afspraken over worden gemaakt.

Klik hier voor de algemene Voorwaarden en tarieven.


webdesign: Indigo grafische producties