uw onroerend goed, onze zorg!
t. 0548 625043 | mob. 06 21838835
Buildingcare

Wie zijn wij?

Uw onroerend goed, onze zorg!
Buildingcare B.V. uw adviseur op het gebied van onroerend goed. Nico van Harten, de eigenaar en directeur van Buildingcare B.V. in Hellendoorn, beschikt over een uitgebreide achtergrond als bouwtechnisch adviseur en projectleider voor vooraanstaande organisaties. Graag wil ik u wat vertellen over de persoon achter Buildingcare B.V.

De vroege jaren '70 markeren het begin van mijn loopbaan, gestart aan de basis van de maatschappelijke ladder bij een bouwbedrijf annex timmerfabriek. Hier heb ik mijn fundament gelegd en de praktische facetten van de bouwwereld leren kennen. Eind jaren '80, heb ik een belangrijke overgang doorgemaakt naar een leidinggevende positie binnen de afdeling bouw en techniek in de gezondheidszorg. Mijn taak veranderde langzaam en leidde uiteindelijk tot een functie als contractmanager vastgoed. Hier lag mijn focus op het opstarten en begeleiden van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, waarbij ik mijn expertise benutte om de doelstellingen van de organisatie te verwezenlijken.

Parallel aan mijn professionele carrière heb ik mijn kennis verbreed tijdens de HBO studie vastgoed, die ik in 2005 heb afgesloten als Register Taxateur Onroerende Zaken, waarmee ik een solide basis voor mijn verdere groei heb gelegd. In 2006 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap met de oprichting van een eenmanszaak, met als specialisatie taxaties en bouwtechnische keuringen.

In het jaar 2021 is de volgende stap gezet. De eenmanszaak heeft plaatsgemaakt voor Buildingcare B.V., niet alleen door de groei, maar ook door het streven naar een nog professionelere aanpak. Met een solide achtergrond en een scherp oog voor details, kijken wij ernaar uit om voor u de taxaties en bouwtechnische keuringen uit te voeren, waarbij ook de snelheid van leveren een belangrijk onderdeel is geworden.

Buildingcare B.V . denkt ook aan haar toekomst!
Op dit moment doorloopt mijn zoon Luuk, 23 jaar oud, het laatste jaar van zijn HBO studie Vastgoedkunde, gevolgd door de opleiding tot taxateur. Als onderdeel van zijn opleiding heeft hij stages gelopen bij een makelaarskantoor en een groot bouwbedrijf, en een afsluitende stage staat gepland voor het komende jaar. Deze praktijkervaring heeft hem inzicht verschaft in diverse aspecten van de vastgoedsector.

Met het oog op de toekomstige overdracht van verantwoordelijkheden is het plan dat Luuk binnen één of twee jaar mijn taken geleidelijk aan zal overnemen. De focus ligt op het uitvoeren van taxaties, met de bedoeling om na voldoende ervaring en aanvullende opleiding ook bouwtechnische keuringen op zich te nemen. Mijn rol zal zich verschuiven naar een adviserende positie, waarbij ik ondersteuning biedt en op de hoogte blijf van de ontwikkelingen in het vastgoed.

Deze geplande overgang waarborgt de continuïteit van Buildingcare B.V. met Luuk als veelbelovend opvolger, gereed om het bedrijf voort te zetten en zo mogelijk uit te breiden.

Spreekt u dit aan? dan kunnen wij vast wat voor u betekenen.

Buildingcare B.V.
Nico van Harten Register Taxateur.
Luuk van Harten Assistent Taxateur


webdesign: Indigo grafische producties