uw onroerend goed, onze zorg!
t. 0548 625043 | mob. 06 21838835
Buildingcare

Wie zijn wij?

Uw onroerend goed, onze zorg!...

Buildingcare B.V. uw adviseur op het gebied van onroerend goed. Niet het zoveelste makelaarskantoor dat woningen verkoopt, geen aannemer die bouwt, maar een terzake kundig onroerend goed adviesbureau. Eigenaar/directeur Nico van Harten heeft jarenlange ervaring als bouwtechnisch adviseur / projectleider voor grote organisaties. Op verzoek kan ik u een uitgebreide CV sturen en projectinformatie.

Een persoonlijke noot.
Graag wil ik u iets vertellen over de mens achter Buildingcare B.V.
Begin jaren 70 ben ik begonnen onder aan de maatschappelijke ladder bij een bouwbedrijf annex timmerfabriek, waar ik de praktische kant van de bouwwereld heb leren kennen.
Eind jaren '80 de stap gemaakt naar een leidinggevende functie bij de afdeling bouw en techniek in de gezondheidszorg, de laatste jaren als contractmanager vastgoed, verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van nieuwbouw- en renovatie projecten. Daarnaast ben ik na mijn HBO studie vastgoed, in 2005 gecertificeerd als Register Taxateur Onroerende Zaken.
In 2006 ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan met een eenmanszaak.

Ik kan dus met een gerust hart zeggen dat ik in de loop der jaren de bouwwereld wel van binnen en buiten heb leren kennen. Deze ervaring en kennis zet ik als adviseur in om, zowel particulieren als ondernemers en organisaties van dienst te zijn op het gebied van Taxaties en Bouwtechnische keuringen.
Niet vanuit een duur kantoor met hoogpolig tapijt op een A-locatie, maar gewoon vanuit kantoor aan huis.
In september 2021 is mijn eenmanszaak overgegaan naar een B.V. om nog professioneler te kunnen werken.
Het gaat om de kennis en die kennis zit in mijn hoofd en komt eruit op locatie.
Mijn werk speelt zich af voor en bij opdrachtgevers en dus is het zonde om te investeren in een luxe kantoor. Dat hoeft u als mijn opdrachtgever niet te betalen.

Spreekt u dit aan? ik kan vast wat voor u betekenen.

Buildingcare B.V.
Nico van Harten RT


webdesign: Indigo grafische produkties